Werkgevers

Ben jij op zoek naar een nieuwe werknemer voor je organisatie? Plaats dan een vacature bij één van de uitzendbureaus in Groningen en krijg toegang tot cv's van kandidaten die aan het gevraagde profiel voldoen.

Voordelen

Bespaar tijd: Voor een groot gedeelte wordt de procedure van werving en selectie uitgevoerd door het uitzendbureau. Dit houdt in dat je als werkgever niet door de vele sollicitaties hoeft te spitten. Alleen de beste kandidaten worden namelijk voor je aangeboden.
Minder risico: Als werkgever loop je minder risico op een aantal vlakken. Vanwege de flexibele contracten kan er makkelijk ingespeeld worden op het contract van de werknemer. 
Effectieve uren:
Doordat de uitzendkracht in dienst is van het uitzendbureau, betaal je als werkgever alleen de effectief gewerkte uren. Alle overige kosten zijn voor het uitzendbureau
Flexibel: Uitzendkrachten zijn vaak per direct beschikbaar voor kortere of langere periodes. Kun je al voorzien dat je voor een bepaalde periode extra krachten nodig hebt, dan biedt een uitzendbureau uitkomst.

Vind een uitzendbureau in Groningen en plaats vandaag nog een vacature. De rest wordt voor je gedaan!